CZ
|
EN
UCT Repository Prague
>
theses
>
2021 | Vliv membránových separací na kvalitu zeleninových šťáv a aktivitu přítomných biologicky aktivních složek
UCT Repository Prague
MASTER THESIS
Vliv membránových separací na kvalitu zeleninových šťáv a aktivitu přítomných biologicky aktivních složek
Effect of membrane separations on the quality of vegetable juices and activity of biological components present
Bc. Ondřej Míka
UCT Repository Prague
MASTER THESIS
Vliv membránových separací na kvalitu zeleninových šťáv a aktivitu přítomných biologicky aktivních složek
Effect of membrane separations on the quality of vegetable juices and activity of biological components present
Bc. Ondřej Míka
FULL TEXT
Abstract in Czech
Abstract in English
Defence protocol
Opponent's review
Supervisor's review
Advisor
Ing. Vladimír Pour, CSc.
Ing. Simona Gillarová, Ph.D.
Referee
doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.
Thesis type
Master thesis
Institution
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty
Faculty of Food and Biochemical Technology
Department
Department of Carbohydrates and Cereals
Institution
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty
Faculty of Food and Biochemical Technology
Department
Department of Carbohydrates and Cereals
Study programme
Food Technology
MŠMT code
N0721A210001
Language
Czech
Access rights
open access
SIS ID
35166
Date available
Sep 6, 2021
Date modified
Sep 7, 2021
Date defended
Aug 23, 2021
DEFENDED