CZ
|
EN
UCT Repository Prague
>
theses
>
2019 | Lze využít produkty Maillardovy reakce jako indikátory tepelného ošetření biologických materiálů?
UCT Repository Prague
BACHELOR THESIS
Lze využít produkty Maillardovy reakce jako indikátory tepelného ošetření biologických materiálů?
Can Maillard reaction products be used as the markers of heat treatment in biological materials?
Bc. Polina Cherepanova
UCT Repository Prague
BACHELOR THESIS
Lze využít produkty Maillardovy reakce jako indikátory tepelného ošetření biologických materiálů?
Can Maillard reaction products be used as the markers of heat treatment in biological materials?
Bc. Polina Cherepanova
FULL TEXT
Abstract in Czech
Abstract in English
Advisor
doc. Dr. Ing. Karel Cejpek
Thesis type
Bachelor thesis
Institution
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty
Faculty of Food and Biochemical Technology
Department
Department of Food Analysis and Nutrition
Study programme
Food Chemistry and Analysis
Specialization / field
Food and Biochemical Technology
MŠMT code
2901R004
Language
Czech
Access rights
open access
SIS ID
27484
Date available
Sep 17, 2019
Date modified
Sep 17, 2019
Date defended
Sep 3, 2019
DEFENDED