CZ
|
EN
UCT Repository Prague
>
theses
>
2017 | Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva
UCT Repository Prague
MASTER THESIS
Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva
Application of modified oak wood for improving the organoleptic properties of beer
Ing. Kryštof Mačaj
UCT Repository Prague
MASTER THESIS
Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva
Application of modified oak wood for improving the organoleptic properties of beer
Ing. Kryštof Mačaj
FULL TEXT
Abstract in Czech
Abstract in English
Advisor
Ing. Lukáš Jelínek, Ph.D.
Ing. Vojtěch Hanko
Referee
doc. Ing. Daniela Šmogrovičová, PhD.
Thesis type
Master thesis
Institution
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty
Faculty of Food and Biochemical Technology
Department
Department of Biotechnology
Study programme
Biotechnology
Specialization / field
Biochemistry and Biotechnology
MŠMT code
2810T001
Language
Czech
Access rights
open access
SIS ID
21280
Date available
Jun 22, 2017
Date modified
Jun 22, 2017
Date defended
Jun 8, 2017
DEFENDED