CZ
|
EN
UCT Repository Prague
>
theses
>
2017 | Vliv tlaku na vznik a průběh přepěňování sycených nápojů
UCT Repository Prague
MASTER THESIS
Vliv tlaku na vznik a průběh přepěňování sycených nápojů
The effect of pressure on development and course of gushing of carbonated beverages
Ing. David Bandy
UCT Repository Prague
MASTER THESIS
Vliv tlaku na vznik a průběh přepěňování sycených nápojů
The effect of pressure on development and course of gushing of carbonated beverages
Ing. David Bandy
FULL TEXT
Abstract in Czech
Abstract in English
Advisor
prof. Ing. Tomáš Brányik, Ph.D.
doc. Ing. Marek Růžička, CSc. DSc.
Referee
Ing. Petr Košin, Ph.D.
Thesis type
Master thesis
Institution
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty
Faculty of Food and Biochemical Technology
Department
Department of Biotechnology
Study programme
Biotechnology
Specialization / field
Biochemistry and Biotechnology
MŠMT code
2810T001
Language
Czech
Access rights
open access
SIS ID
21206
Date available
Jun 21, 2017
Date modified
Jun 21, 2017
Date defended
Jun 7, 2017
DEFENDED